2024 Mezuniyet Programı

Alaettin Kurt Anadolu Lisesi  2024 Yılı Mezuniyet Programı Hazırlama Komisyonu olarak 12 Haziran 2024 tarihinde okulumuz bahçesinde gerçekleştirilmesi planlanan Mezuniyet Programı için siz öğrencilerimizin talepleri de değerlendirilerek program icra edilecektir.

Okul Bahçemizde;

Milli ve Manevi değerlere uygun olarak, Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinin ilgili maddeleri kapsamında Okul Aile Birliği ve velilerimizin de Koordinesi ile program gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet 12 Haziran 2024 günü 18:00 sularında velilerimizin okulda yerlerini almaları ve ikramlarla başlayacaktır.

Programda görev almak isteyen (müzik grubu, solo, koro, müzik aleti kullanma ) öğrencilerimiz ve  programla ilgili öneri sunmak isteyen öğrencilerimiz bu form üzerinden önerilerini de dile getirebilir. Mezuniyet için davetli listesinde yer almayan kişiler programa kabul edilemeyecektir.

Mezuniyet programına katılmak isteyen misafirlerimizin komisyon ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Program taslak program olup;komisyonumuzca değişiklik yapma hakkı mahfuzdur.

Mezuniyet Programı Hazırlama Komisyonu

23.03.2024 567