Dönem Sonu Etkinlikleri

Dönem Sonu Etkinlikleri

Milli Eğitim Bakanlığımızın planlaması doğrultusunda Dönem sonu etkinliklerimiz 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.Okulda etkinliklerin olmadığı zaman dilimlerinde müfredat doğrultusunda dersler 19 Ocak 2024 tarihi dahil işlenilmeye devam edecek,etkinliklere katılan öğrenciler Faaliyet izinli olarak kabul edilecektir.

15.01.2024 Günü Şehitlerimiz İçin Saygı Duruşu akabinde İstiklal Marşı ve Şehitlik ziyareti ile Dua Programı

16.01.2024 tarihinde Bilgi Yarışması

17.01.2024 tarihinde Münazara Yarışması

18.01.2024 tarihinde ise Kitap Okuma Etkinliği/Yarışma/Gezi faaliyetleri yapılacaktır.

14.01.2024 483

1-Öğrencilerimiz hastalık vb hallerde mutlaka ailesi ile en yakın sağlık kuruluşuna gitmelidir.Hasta olarak okula gelip,bireysel olarak izin alıp okuldan gitme talepleri mevzuata göre mümkün değildir.

2-Öğrencilerimiz ders araç gereçlerini mutlaka yanlarında getirmelidir.Ayrıca her öğrencimizin yanında milli ve manevi değerlere uygun  bir okuma kitabı mutlaka olmalıdır.

3-Devamsızlıklar konusunda kesinlikle mevzuat dışı işlem talepleri kabul edilmeyeceği dikkate alınarak,öğrencilerin okula devamı konusunda veliler gereken özeni göstermeldir.

4-Öğrencilerimiz dönem sonu karne günü de dahil okul kıyafeti ile ve ses görüntü kaydı yapan telefon kesinlikle getirmeden okula gelmelidir.

5-Dönem sonu faaliyetleri,karne iş ve işlemleri sebebiyle veli randevuları kabul edilemeyecek olup acil durumlarda iletişim numaralarından bilgi alınabilecek/bilgi verilebilecektir.

6-Okulumuz tarafından yapılan tüm etkinliklerde veli izin dilekçesi gönderilmektedir.Veli izin dilekçesi olmayan ve okulumuz resmi sayfalarında yer almayan etkinlikleri dikakte almayınız ve kurumumuza mutlaka bilgi veriniz.

 14-01-2024